Hollandse keuken
Dit is een blik in ons assortiment van oerhollandse gerechten zoals stamppotten en gehaktballen. In winter hebben wij vaak nog veel meer soorten stamppotten zoals bietjes, hutspot en boerenkool. Lekker in combinatie met jus en een gebraden gehaktbal, gebraden speklapje of een rookworst. Ook hebben wij wisselend nog andere stoofpotjes zoals hachee en pulled pork.
Hollandse kipschotel
Gecombineerde schotel met kipstukjes, krieltjes, sperziebonen, worteltjes en doperwtjes in een heerlijke zoet-pittige saus.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur). Oven: (20 - 25 minuten op 140 graden).
Stamppot andijvie
Verse andijvie gemengd met verse aardappelpuree en krokant afgebakken spekblokjes.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan). Oven: (20 - 25 minuten op 140 graden).
Stamppot zuurkool
Zuurkool uit 't vat gemengd met verse aardappelpuree, krokant afgebakken spekblokjes en gedroogde cranberries.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan). Oven: (20 - 25 minuten op 140 graden).
Oma's stoofpotje
Smakelijke runderstoofpot met witte wijn en diverse soorten groenten.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Oven: (20 - 25 minuten op 140 graden).
Gebraden gehaktbal
Een heerlijke ambachtelijke gebraden gehaktbal gemaakt van rund en varkensvlees. Lekker te combineren met een stamppot en uiteraard onze jus.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken).
Vleesschotels
Dit zijn enkele van onze vleesschotels die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld aardappelpuree, pasta of rijst. Wij verkopen zelf ook pommes duchesse (aardappelpuree) en gebakken aardappeltjes.
Beef Teriyaki
Gebakken biefstuk van onze eigen runderen, gemengd met champignons en verschillende soorten paprika in teriyakisaus.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur).
Varkenshaas in peperroomsaus
Gebakken varkenshaas in peperroomsaus.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).
Babi Pangang
Gebakken varkensreepjes in pangangsaus.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).
Ajam pangang
Boterzachte kipreepjes in pangangsaus.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).
Kip Teriyaki
Heerlijke gemarineerde en gegaarde kipdijfilet in teriyaki-sesamsaus.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).
Pasta en toebehoren
Heerlijke bami, nasi of een noodleschotel. Deze maaltijden lenen zich uitstekend om opgebakken te worden in de pan, uiteraard kunnen ze ook in de oven of magnetron.
Noodleschotel
Noodles met gemarineerde en gebakken kipdijfilet, roerbakgroenten en sesamsaus.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).
Bami
Gekookte mie met roerei, kipfiletblokjes, ui, prei, en wortel
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).
Nasi
Rijst met diverse groenten, kipfiletblokjes en roerei.
Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).
Satestokjes
Gemaakt van de beste kipfilet, heerlijke satésaus en gebakken uitjes.
Opwarmadvies: 1 minuut per ons op 600 watt (gaatjes in het folie prikken). Oven: In een ovenschaal 10 - 15 minuten op 160 graden.
Kippenpoten
Gegaarde kippenpoten afgelakt met een heerlijke Indische laksaus.
Opwarmadvies: Magnetron: Kippenpoten in de dichte zak laten, deze kan in de magnetron (1 minuut per ons op 600 watt.)
Ovenschotels
Naast de ovenschotels hieronder hebben wij vaak ook nog wisselende ovenschotels zoals: spinazieschotel, jachtschotels of pulled pork schotel.
Lasagna
Italiaanse lasagne bolognaise met varkensvlees.
Opwarmadvies: zwart bakje is voor magnetron, 1 minuut per ons op 600 watt (gaatjes in het folie).
Aluminium bakje voor de oven, 30 minuten op 170 graden (folie verwijderen).
Rodekoolschotel
Met rode kool, hachee en aardappelgratin.
Opwarmadvies: zwart bakje is voor magnetron, 1 minuut per ons op 600 watt (gaatjes in het folie).
Aluminium bakje voor de oven, 25 minuten op 170 graden (folie verwijderen).
Witlofschotel
Met witlof, beenhamblokjes, aardappelgratin en kaas.
Opwarmadvies: zwart bakje is voor magnetron, 1 minuut per ons op 600 watt (gaatjes in het folie).
Aluminium bakje voor de oven, 25 minuten op 170 graden (folie verwijderen).
Overig
Naast deze maaltijden hebben wij ook nog wisselende seizoensmaaltijden en luxemaaltijden. Hiervoor heten wij u graag welkom in onze winkel. Ook hebben wij een ruim assortiment aan eigengemaakte soepen en andere gemaksproducten zoals gevulde wraps en voorgerechten.