• Maaltijden uit eigen keuken

  1. Dia 1
  2. Dia 2
  3. Dia 3
  4. Dia 4

Maaltijden uit eigen keuken

Elke dag vers voor u bereid

Wisselende luxe gerechten

Traditionele Hollandse stamppotten


Hollandse keuken

Dit is een blik in ons assortiment van oerhollandse gerechten zoals stamppotten en gehaktballen. In winter hebben wij vaak nog veel meer soorten stamppotten zoals bietjes, hutspot en boerenkool. Lekker in combinatie met jus en een gebraden gehaktbal, gebraden speklapje of een rookworst. Ook hebben wij wisselend nog andere stoofpotjes zoals hachee en pulled pork.

Hollandse kipschotel

Gecombineerde schotel met kipstukjes, krieltjes, sperziebonen, worteltjes en doperwtjes in een heerlijke zoet-pittige saus.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur). Oven: (20 - 25 minuten op 140 graden).

Stamppot andijvie

Verse andijvie gemengd met verse aardappelpuree en krokant afgebakken spekblokjes.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan). Oven: (20 - 25 minuten op 140 graden).

Stamppot zuurkool

Zuurkool uit 't vat gemengd met verse aardappelpuree, krokant afgebakken spekblokjes en gedroogde cranberries.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan). Oven: (20 - 25 minuten op 140 graden).

Oma's stoofpotje

Smakelijke runderstoofpot met witte wijn en diverse soorten groenten.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Oven: (20 - 25 minuten op 140 graden).

Gebraden gehaktbal

Een heerlijke ambachtelijke gebraden gehaktbal gemaakt van rund en varkensvlees. Lekker te combineren met een stamppot en uiteraard onze jus.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken).


Vleesschotels

Dit zijn enkele van onze vleesschotels die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld aardappelpuree, pasta of rijst. Wij verkopen zelf ook pommes duchesse (aardappelpuree) en gebakken aardappeltjes.

Beef Teriyaki

Gebakken biefstuk van onze eigen runderen, gemengd met champignons en verschillende soorten paprika in teriyakisaus.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur).

Varkenshaas in peperroomsaus

Gebakken varkenshaas in peperroomsaus.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).

Babi Pangang

Gebakken varkensreepjes in pangangsaus.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).

Ajam pangang

Boterzachte kipreepjes in pangangsaus.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).

Kip Teriyaki

Heerlijke gemarineerde en gegaarde kipdijfilet in teriyaki-sesamsaus.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).


Pasta en toebehoren

Heerlijke bami, nasi of een noodleschotel. Deze maaltijden lenen zich uitstekend om opgebakken te worden in de pan, uiteraard kunnen ze ook in de oven of magnetron.

Noodleschotel

Noodles met gemarineerde en gebakken kipdijfilet, roerbakgroenten en sesamsaus.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).

Bami

Gekookte mie met roerei, kipfiletblokjes, ui, prei, en wortel

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).

Nasi

Rijst met diverse groenten, kipfiletblokjes en roerei.

Opwarmadvies: Magnetron: (1 minuut per ons op 600 watt, gaatjes in het folie prikken). Pan: (doorroeren tot de maaltijd warm is op heel laag vuur, klein beetje boter in de pan).

Satestokjes

Gemaakt van de beste kipfilet, heerlijke satésaus en gebakken uitjes.

Opwarmadvies: 1 minuut per ons op 600 watt (gaatjes in het folie prikken). Oven: In een ovenschaal 10 - 15 minuten op 160 graden.

Kippenpoten

Gegaarde kippenpoten afgelakt met een heerlijke Indische laksaus.

Opwarmadvies: Magnetron: Kippenpoten in de dichte zak laten, deze kan in de magnetron (1 minuut per ons op 600 watt.)


Ovenschotels

Naast de ovenschotels hieronder hebben wij vaak ook nog wisselende ovenschotels zoals: spinazieschotel, jachtschotels of pulled pork schotel.

Lasagna

Italiaanse lasagne bolognaise met varkensvlees.

Opwarmadvies: zwart bakje is voor magnetron, 1 minuut per ons op 600 watt (gaatjes in het folie).
Aluminium bakje voor de oven, 30 minuten op 170 graden (folie verwijderen).

Rodekoolschotel

Met rode kool, hachee en aardappelgratin.

Opwarmadvies: zwart bakje is voor magnetron, 1 minuut per ons op 600 watt (gaatjes in het folie).
Aluminium bakje voor de oven, 25 minuten op 170 graden (folie verwijderen).

Witlofschotel

Met witlof, beenhamblokjes, aardappelgratin en kaas.

Opwarmadvies: zwart bakje is voor magnetron, 1 minuut per ons op 600 watt (gaatjes in het folie).
Aluminium bakje voor de oven, 25 minuten op 170 graden (folie verwijderen).


Overig

Naast deze maaltijden hebben wij ook nog wisselende seizoensmaaltijden en luxemaaltijden. Hiervoor heten wij u graag welkom in onze winkel. Ook hebben wij een ruim assortiment aan eigengemaakte soepen en andere gemaksproducten zoals gevulde wraps en voorgerechten.