Nieuws van de afdeling charcuterie: gebraden rosbief

Wederom is er nieuws van de afdeling charcuterie. Al jarenlang is gesneden rosbief een van populairste vleeswaren in onze winkel. Hoewel de smaak reeds optimaal was, viel op het gebied van kleuring nog verbetering te behalen. Het proces naar een verbeterd product is echter geen gemakkelijk kunstje. Het zoeken naar de juiste kleuring en garing van rosbief vereist namelijk de nodige kundigheid. 

De afgelopen maanden hebben we tal van bereidingen getest. Het snelle terugkoelen met onze nieuwe 'blast chiller' - nadat de rosbief gebraden is - bleek een gouden greep. Sinds een aantal weken is het eindproduct daar: een heerlijk smaakvolle rosbief met een natuurlijke kleur die lang zichtbaar blijft. Zo is de rosbief een lust voor het oog op de (ontbijt)tafel.

U bent van harte welkom om de gebraden rosbief te komen bekijken, kopen en proeven!

Tip van de chef: om de rosbief op zijn best te proeven, serveert u deze op een Italiaanse bol met een bedje van rucola, afgetopt met truffelmayonaise en pijnboompitjes. De lekkerste - door ons geselecteerde - truffelmayonaise is tevens te koop in onze slagerij.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd