Onze nieuwe duurzame verpakking

Duurzaam verpakken is doorgaans het streven van ieder retailer. Echter, in deze tijd niet gemakkelijk. Alles wordt duurder en die prijzen doorberekenen aan de klant is moeilijk. Toch is in deze dure tijd een ander gebied waarop de aandacht niet mag verslappen: duurzaamheid.

Ondanks het hoge prijzenplaatje hebben wij toch besloten een nieuwe stap te zetten op het gebied van duurzaamheid: wij hebben nieuwe verpakkingen geïntroduceerd. Onze nieuwe verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier. Op die manier kunnen wij weer ons eigen steentje bijdragen aan het verminderen van plastic en de plasticsoep. De verpakkingen kunnen na gebruik gewoon bij het oud papier en zijn op die manier weer gemakkelijk te recyclen.

De verpakking wordt gebruikt bij de vleeswaren, vers vlees en maaltijden. Naast de duurzame voordelen zitten er ook nog kwalitatieve voordelen aan. Zo worden de producten onder atmosfeer verpakt, dat zorgt voor een langere houdbaarheid.  

We hopen dat u als klant blij bent met deze stap richting een duurzamer leefklimaat. Voor vragen of ideeën over dit onderwerp staan wij altijd open, dus schiet ons gerust aan. We zien u graag terug in de winkel!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd