Een oude bekende keert terug: Dieter de Jager

Vanaf D.V. 1 september 2023 zal er voor een deel van de klanten een nieuw gezicht achter de toonbank verschijnen. Voor een ander deel is het een oude bekende: Dieter de Jager. 

In 2007 begon Dieter de Jager als verkoopmedewerker bij Meesterslager Bakker. Dat pakte goed uit. Dieter bleek talent voor het slagersvak te hebben. Hij startte dan ook de Slagersvak Opleiding. Na 5 jaar rondde hij zijn opleidingen af. Intussen kreeg hij een relatie met een dochter van Arie Bakker die toen nog in de slagerij werkte. U raadt het al, een relatie met een collega is niet altijd makkelijk. Het werd dan ook tijd voor een nieuwe stap. Dieter ging aan de slag bij Barten Slagerij in Ridderkerk. Na een aantal jaar meegedraaid te hebben, was de tijd rijp om zijn vleugels uit te slaan en als bedrijfsleider zijn eigen filiaal in Zwijndrecht te draaien. En, met succes! In drieënhalf jaar tijd wist Dieter de winkel tot grote resultaten te brengen. 

Toch bleef er iets kriebelen. Dieter, geboren en getogen Alblasserdammer, bleef aan ons dorp verknocht en wilde het liefst in zijn eigen dorp aan de slag. Toen de mogelijkheid zich voordeed om terug te keren bij Meesterslager Bakker, greep hij die met beide handen aan. Als inmiddels schoonzoon van Arie Bakker was in al die jaren tijd vaak gesproken over het plan om de handen ineen te slaan en samen met zijn schoonvader verder te gaan. Toen Arie jr. besloot een nieuwe uitdaging buiten de slagerij te zoeken, was de deal geklonken: Arie jr. slaat nu zijn vleugels uit, Dieter komt terug.

Na de jaren ervaring die Dieter heeft opgedaan, heeft hij inmiddels een eigen visie ontwikkelt over het voortbestaan van de slagerij. Die visie sluit mooi aan bij de visie die de Arie's (sr. en jr.) de afgelopen jaren als leidraad hebben genomen. Hoe kan het ook anders: 'great minds think alike'. De slagerij gaat door met innoveren en het inspelen op gemaksvoeding. Dieter, geboren om de klant perfect te bedienen met zijn gulle lach, zal met plezier iedere bezoeker helpen aan advies voor een lekker stuk vlees of een heerlijke maaltijd.

Dieter en de rest van het team zien er naar uit om met vernieuwde kracht aan de slag te gaan. Heeft u Dieter gemist, vanaf 1 september 2023 bent u welkom om hem de hand te schudden en weer bij te praten. Voor de nieuwe klanten: kom gezellig kennismaken!

Tot snel!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd