Nieuw: belegde broodjes!

Wederom hebben wij nieuws uit de keuken. Zoals u wellicht is opgevallen, hebben wij ons assortiment de afgelopen weken uitgebreid. Die uitbreiding voorziet in de vraag naar belegde broodjes. Gezien het feit dat het klaarmaken daarvan erg arbeidsintensief is, hebben we deze stap lang uitgesteld. Immers, de prijs van de broodjes moest wel in de verhouding blijven met de rest van ons to-go assortiment. 

Nu de keuken meer ruimte heeft en de vraag steeg, zijn we overstag gegaan. Ons assortiment van belegde broodjes is als volgt:

Broodje filet Americain

Onze filet Americain is een van de populairste producten uit de slagerij. Dit product moest dan ook een prominente plaats krijgen in ons to-go assortiment. 

Wij zijn van mening dat onze filet Americain het best tot zijn recht komt in combinatie met een Italiaanse harde bol, martinosaus, uitjes en ei. Kom proeven, het zal u niet teleur stellen!

Broodje tonijnsalade

Naast vlees hebben wij ook ruimte gemaakt voor vis, tonijn welteverstaan. De heerlijke tonijnsalade verkopen wij op een harde Italiaanse bol met rucola, uitjes en frisse komkommer. Voor de zomer die voorligt een heerlijke, gezonde bol.

Bol carpaccio

De volgende hardloper is het broodje carpaccio. Wij beleggen een Italiaanse bol met rucola, heerlijke zachte carpaccio, de door ons geselecteerde (lekkerste) truffelmayonaise, kappertjes en Parmezaanse kaas. Deze luxe bol is een volwaardige lunch waar menigeen de vingers bij aflikt.

Broodje gezond

Deze klassieker kon als vanzelfsprekend niet ontbreken. Ons 'broodje gezond' (Italiaanse bol) is belegd met ham, kaas, ei, komkommer en tomaat; zoals de klassieker hoort te zijn. Het is soms goed een oude gewoonte in ere te laten. En, de verkoop getuigd ervan dat meer klanten die mening delen.

Broodje serranoham

Tot slot hebben wij een Italiaanse bol met serranoham, pesto, rucola, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes aan ons assortiment toegevoegd. Zeker het proeven waard.

We verwelkomen u graag in onze winkel. En, mocht een combinatie volgens u beter smaken met een andere toevoeging: wij zijn erg flexibel en kunnen uw broodje altijd down- of upgraden. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd